Live muziek bij uitvaarten

Een uitvaart zonder muziek kun je je bijna niet voorstellen. Het kan dierbare herinneringen naar boven brengen en een enorme steun zijn tijdens een rouwproces.

De klank van de trombone komt zeer dicht in de buurt van de menselijke stem. 
De warme, intense en emotionele klank van de trombone past uitstekend bij een zo belangrijk moment als het laatste afscheid van een dierbare.

Doordat de trombone een veelzijdig instrument is en Eric alle stijlen op professioneel niveau beheerst kunnen al uw muzikale wensen vervuld worden.
 Het akoestisch geluid klinkt enorm warm in een kerk en is ook zeer geschikt om in het crematorium of buiten aan het graf te laten horen. De klank van een trombone komt overal tot zijn recht. Door zijn jaren lange ervaring van het spelen op deze bijzondere gebeurtenissen door heel Nederland, weet Eric wat de mogelijkheden zijn. Op deze pagina ziet u een aantal voorbeelden waar Eric muziek speelt dat gebruikt zou kunnen worden tijdens het afscheid van een dierbare.

In overleg met u, zal Eric uw muzikale wens vervullen, zelfs als u een begeleidingsband wenst kan hij die maken in zijn geluidsstudio. (onderstaand geluidsvoorbeeld met orkestband van “You raise me up”). Neemt u vooral contact op met Eric als u vragen heeft over livemuziek bij een uitvaart. Hij zal dan zo spoedig mogelijk reageren en als u wilt bellen voor overleg.

De tromboneklanken, live bij het afscheid van uw dierbare.
 Muziek zegt meer dan woorden, muziek raakt harten, muziek is de taal van het hart, muziek emotioneert…
 Dat is dan ook een van de redenen dat ik wil bijdragen aan een bijzonder afscheid. Het is altijd weer mooi om te mogen spelen op zulke intense gebeurtenissen. Samen, door middel van mijn trombone, de emotie’s delen, iets mooiers bestaat er niet. 
Een moment dat altijd in de herinnering zal blijven van de nabestaanden. Livemuziek biedt een toegevoegde waarde bij een ceremonie. Als u op “Repertoire Uitvaartmuziek” klikt komt u op een pagina met voorbeelden van passende muziek en kunt u lezen op welke momenten het mooi is dat Eric zou kunnen gaan spelen.

met fragmenten van:

Blijf bij mij Heer

Time to say goodbye

Ave verum – Mozart

 Sonate f klein – Telemann

Het dorp

What a wonderfull world

You raise me up

Ave verum – Mozart