Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de liedbegeleidingen die op deze site worden aangeboden.

En onder aan de pagina als extra een gratis bonustrack van de Psalmen 65 & 72. En Gezang <LB-416> “Ga met God en Hij zal met je zijn”

Sinds kort ook als gratis bonus het mooie Opwekkingslied 176 “U bent mijn schuilplaats, Heer”

U bent mijn schuilplaats, Heer, Opwekkingslied 176 Een mooi en veel gezongen lied. De melodie wordt gespeeld op trombone en begeleid door een compleet ensemble met piano, basgitaar, strijkers, marimba en panfluiten. Het tempo is een fris passend tempo. Onderaan deze pagina kunt u deze versie gratis downloaden zodat u het zou kunnen uitproberen in een eredienst.

(Kerk)Orgel begeleidingen

Psalm 42 een langzaam gaandend tempo – T˚72

Psalm 42 een gedragen tempo – T˚86

Psalm 42 een voortgaand tempo – T˚96

Psalm 150 een langzaam gaandend tempo – T˚72

Psalm 150 een gedragen tempo – T˚86

Psalm 150 een voortgaand tempo – T˚96

Voor alle begeleidingen heeft u de keuze uit een (kerk)orgel-, of pianobegeleiding.

De begeleidingen en voorspelen van de psalmen zijn van de hand van Marco den Toom en komen uit zijn bundel “Koraalboek bij de Psalmen”. Hierdoor bent u verzekerd van mooie voorspelen en uitstekende harmonisaties en zettingen onder de Psalmen.

Alle liederen, ook de gezangen en opwekkingsliederen, hebben een voorspel en daarna een duidelijk rustmoment zodat u hoort wanneer het couplet begint en weet waneer u in kan beginnen met zingen van het couplet.

Eric Westerink speelt de melodie mee op trombone zodat u steun heeft tijdens het zingen van de melodieën.

De begeleidingen worden aangeboden in drie verschillende tempi. Namelijk in een ‘langzaam gaande tempo’ (T˚72), in een ‘gedragen tempo’ (T˚ 86) en in een ‘voortgaand tempo’ (T˚96).

Op deze pagina vindt u de geluidsvoorbeelden in de verschillende tempi, van psalm 42 & psalm 150. De begeleidingen hoort u op zowel (kerk)orgel als piano.

Voor de bestelde psalmen geldt dat u de teksten van alle coupletten als bonus krijgt.

Piano (Steinway) begeleidingen

Psalm 42 een langzaam gaandend tempo – T˚72

Psalm 42 een langzaam een gedragen tempo – T˚86

Psalm 42 een voortgaand tempo – T˚96

Psalm 150 een langzaam gaandend tempo – T˚72

Psalm 150 een gedragen tempo – T˚86

Psalm 150 een voortgaand tempo – T˚96

Hier vindt u een gratis demo van Psalm 65 & 72 in een ‘gedragen tempo’ (T˚86). Een psalm dat regelmatig in erediensten wordt gebruikt en u op deze manier zou kunnen uitproberen. Deze versie heeft een voorspel en twee coupletten die u mag beluisteren en gebruiken. Als u meer of minder coupletten wilt: Stuur gerust een berichtje via het contactformulier en het wordt gratis op maat gemaakt. Als u hier klikt zal het bestand automatisch op uw apparaat worden gezet.

Ook van Gezang 416 (LB) “Ga met God en Hij zal met je zijn” staat hier een demo die u mag downloaden om gratis te kunnen gebruiken. Ook dit mooie gezang heeft een voorspel en twee coupletten en wordt uitgevoerd in een voortgaand tempo (T˚96). Als u meer of minder coupletten wilt: Stuur gerust een berichtje via het contactformulier en het wordt gratis op maat gemaakt.

Hier onder een MP3 begeleiding uit het boek Opwekkingsliederen, nummer 176 – “U bent mijn schuilplaats, Heer” een gratis demo om te downloaden. Het wordt gespeeld in een fris passend tempo (T˚100). Dit veel gezongen lied heeft een mooi voorspel, het couplet wordt drie keer gespeeld. De melodie wordt ook hier gespeeld op trombone, ter ondersteuning van de zang en wordt begeleid door een ensemble bestaande uit piano, strijkers, twee panfluiten, marimba en een basgitaar.

Klik op Psalm 65 & 72 (2 coupletten) voor uw download van de psalm.

Klik op Gezang LB 416(2 coupletten) voor uw download van “ga met God en Hij zal met je zijn”

Klik op Opwekking 176 (3 coupletten) voor uw gratis download van “U bent mijn schuilplaats, Heer”

Liedbegeleidingen wenst u er heel veel plezier mee, en hoopt dat u en alle toehoorders er van zullen genieten.